Ο μίνι... συναγερμός στο Μόναχο και οι ανησυχίες...

Δημήτρης Τομαράς
Ο μίνι... συναγερμός στο Μόναχο και οι ανησυχίες...

bet365

Τα όσα έγιναν προσφάτως στο Αννόβερο σαφώς και δημιουργούν ένα καθεστώς μίνι... συναγερμού στο Μόναχο και ενόψει και του Μπάγερν - Ολυμπιακός.

Η τρομοκρατική απειλή των τελευταίων ημερών μετά τις επιθέσεις σε Stade de France και Παρίσι υπάρχει και για την Γερμανία. Και ειδικά μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Αννόβερο η ασφάλεια και τα μέτρα τάξης έχουν αυξηθεί για τα καλά στο Μόναχο.

Εκεί όπου στις 24 Νοεμβρίου υπάρχει παιχνίδι με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αλλά και με ανάλογες και λογικές... ανησυχίες. Η Μπάγερν υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Μόναχο και όπως είναι λογικό και φυσικό και οι δύο ομάδες έχουν στο μυαλό τους τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

Όλοι άλλωστε και σοκαρίστηκαν και επηρεάστηκαν από την τραγωδία στο Παρίσι και τα όσα ακολούθησαν...

Οι αστυνομικές δυνάμεις πάντως είναι πλήρη εγρήγορση γενικά και ειδικότερα για το επερχόμενο αυτό παιχνίδι στην Allianz Arena. Και φυσικά θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση και οι όποιες συστάσεις στους χιλιάδες οπαδούς των Πειραιωτών που θα ταξιδέψουν στο Μόναχο για το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα