Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο γιος μου έχει έναν απίστευτο πατέρα» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο γιος μου έχει έναν απίστευτο πατέρα» (vid)

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο γιος μου έχει έναν απίστευτο πατέρα» (vid)

bet365

Καμία εξήγηση δεν χρωστάει στον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσον αφορά στη μητέρα του γιου του!

Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν τον έχουμε ακούσει να μιλάει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «The Jonathan Ross Show» ρωτήθηκε για τη μητέρα του μικρού Κριστιάνο και δήλωσε σίγουρος 100% ότι ο γιος του θα καταλάβει όταν του εξηγήσει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του. Υπάρχουν στον κόσμο πολλά παιδιά που δεν έχουν μητέρα ή πατέρα, γιατί μπορεί να έχουν πεθάνει ή αν υπάρχουν μπορεί να τα χτυπάνε», μάλιστα στη συνέχεια στάθηκε στον ρόλο που παίζει στην ανατροφή του ο ίδιος αλλά κι η οικογένειά του:

«Ο μικρός Κριστιάνο έχει πατέρα, έναν απίστευτο πατέρα, έχει γιαγιά, έχει την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Κάποιες πτυχές της ζωής ενός ανθρώπου είναι ιδιωτικές και ο κόσμος πρέπει να το σέβεται αυτό».

Όσο για το αν μιλήσει γι αυτό το θέμα στον γιο του απάντησε:

«Όταν ο γιος μου μεγαλώσει θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει, αλλά δεν χρωστάω καμία εξήγηση στον κόσμο. Θα του το πω όταν κρίνω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα 10, 11, 12 χρόνια του. Δεν ξέρω. Όμως είμαι σίγουρος 100% πως θα με καταλάβει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα