Χαλάρωση με δείπνο για Καλλονή
Για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα για μία ακόμα σεζόν παλεύει η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς και έχει δύσκολο έργο μπροστά της.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων έχει δώσει ευκαιρία σε όλους για ανάσες και συνάμα για ελεύθερο χρόνο. Κάπου εκεί παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση του συλλόγου της Λέσβου δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο του νησιού. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και έδειξαν ότι όλοι είναι ενωμένοι στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάνουν.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι από την ΠΑΕ έχουν απαγορευτεί οι συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών, κάτι που δείχνει τη θέληση των ανθρώπων της ομάδας άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που έχουν θέσει για τη φετινή σεζόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
