Μπεσίκτας - Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1

Gazzetta team
Μπεσίκτας - Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1

bet365

Η Λοκομοτίβ έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την Πόλη και διατήρησε το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, μένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Ο μόνιμος σκόρερ της Λοκομοτίβ φέτος, Ουμάρ Νιάς, έδωσε τη λύση και οι Μοσχοβίτες έφυγαν με ισοπαλία 1-1 από την Πόλη απέναντι στην Μπεσίκτας, για να διατηρήσουν το προβάδισμα πρόκρισης και την πρωτιά στον όμιλο. Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως μετά το γκολ του Κουαρέσμα η απόδοσή τους έπεσε και το πλήρωσαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί από το ξεκίνημα, όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν και πολλά μπροστά στο τέρμα του Γκιγιέρμε. Οι καλύτερες στιγμές ήρθαν με τα μακρινά σουτ των Φερνάντες και Τόρε για Λοκομοτίβ και Μπεσίκτας αντίστοιχα, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Ο Γκιουνές αποφάσισε να βάλει τον Κουαρέσμα με το ξεκίνημα της επανάληψης και δεν άργησε να δικαιωθεί. Στο 58' μετά από λάθος του Γκιγιέρμε, ο Πορτογάλος με αριστερό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ, οι Αετοί πίεσαν για λίγο, όμως για κάποιον λόγο η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα στη συνέχεια. Οι Ρώσοι συνήλθαν, ανέβασαν ταχύτητα και έβγαιναν συνεχώς στην αντεπίθεση με τον εκπληκτικό Νιάς. Τελικά, αφού αρχικά δεν τους δόθηκε πέναλτι για χέρι του Ροδόλφο, ο Νιάς έφερε το ματς στα ίσα μετά από ασίστ του Μιράντσουκ στο 76'. Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες και το 1-1 να παραμένει.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα