Γιουβέντους μεταγραφές: Στην λίστα της ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι

Newsroom
Στην λίστα της Γιουβέντους ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Λοκομοτίβ Μόσχας, Μάριο Μιτάι βρίσκεται στην λίστα με τους ταλαντούχους νεαρούς που τσεκάρει η Γιουβέντους

Η ιταλική ιστοσελίδα «Tuttosport» έκανε γνωστό πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Κριστιάνο Τζιουντόλι τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για να ενισχύσει με νέο... αίμα την ομάδα.

Απ' αυτές ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή εκείνη του Σουντάκοβ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος όμως είναι ήδη αρκετά ακριβός λόγω της πολύ καλής χρονιάς που κάνει, αλλά και της πρόσφατης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ακόμη, στην λίστα του υπάρχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές.Ο λόγος για τους Ντανίλο Σίκαν, επίσης της Σαχτάρ, τον Πάτρικ Ντόργκου της Λέτσε και τον Μάριο Μιτάι της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο 20χρονος Αλβανός αριστερός μπακ πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2022 στην ρωσική ομάδα από την ΑΕΚ αντί 3 εκατ. ευρώ και είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Συνολικά φόρεσε την φανέλα της «Ένωσης» 37 φορές. Μία φορά αγωνίστηκε με την Κ19, 20 με την Β' ομάδα και 16 με την πρώτη.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές στην Ρωσία έχοντας αγωνιστεί για συνολικά 995 λεπτά.

@Photo credits: INTIME
 

SERIE A Τελευταία Νέα