«Ντου» της Αστυνομίας στη γερμανική Ομοσπονδία!

Κώστας Ζάλιαρης
«Ντου» της Αστυνομίας στη γερμανική Ομοσπονδία!

bet365

Άνθρωποι της Αστυνομίας εισήλθαν στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γερμανίας και αναζητούν στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνας για τον τρόπο με τον οποίο ανατέθηκε στη χώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006!

Τα όσα έχουν διαδραματιστεί με τη FIFA και οι αλυσιδωτές εξελίξεις και αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο «παιζόταν» το παρασκήνιο πίσω από τις ψηφοφορίες για τις χώρες που διεκδικούσαν συγκεκριμένες χρονιές το Μουντιάλ, έκανε τις Αρχές να παρέμβουν δραστικά και όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα και πιο συγκεκριμένα το «SkySports», η Αστυνομία αναζητά στοιχεία για πιθανό σκάνδαλο στον τρόπο με τον οποίο η Γερμανία αναδείχθηκε εκείνη που διεξήγαγε την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του 2006.

Τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών και ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπενεκμπάουερ σχετικά με αμοιβή που παρείχε στους Μαλτέζους για να ψηφίσουν υπέρ της γερμανικής υποψηφιότητας πίσω στο 2000, κανονίζοντας φιλικό της Μπάγερν Μονάχου (της οποίας τότε ήταν πρόεδρος) με την εθνική ομάδα της Μάλτας με ... ανάλογο αντίτιμο και συμφωνία για θετική εισήγηση υπέρ των Γερμανών ενόψει της ψηφοφορίας για το Μουντιάλ.

Η υπόθεση διαφθοράς της FIFA, παρουσιάζει συνεχώς νέα στοιχεία, φανερώνοντας το «βρώμικο» πρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας...

 

Τελευταία Νέα