Νέα επίθεση Μουρίνιο! (gTV)

Gazzetta team
Νέα επίθεση Μουρίνιο! (gTV)

bet365

Έξαλλος με τους pundits ο Μουρίνιο και όσα γράφτηκαν μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, ενώ για τον τραυματισμό του Ντιέγο Κόστα απάντησε πως «Νομίζω ότι γρονθοκόπησε τον εαυτό του»!

«Ειλικρινά πιστεύετε ότι οι παίκτες δεν είναι μαζί μου; Νομίζετε ότι δεν έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουν το ματς; Αυτό είναι λυπηρό, όχι για εμένα. Είναι λυπηρό για τους παίκτες» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Πορτογάλος και εξερράγη: «Είναι έλλειψη σεβασμού για τους παίκτες, όχι για εμένα. Για εμένα θα ήταν φανταστική κατάσταση αν οι παίκτες ήταν εναντίον μου. Θα μπορούσα τότε να πω ότι δεν παίρνουμε αποτελέσματα γιατί οι παίκτες είναι εναντίον μου. Αυτά που γράφουν και λένε ορισμένοι (σ.σ: αναφερόμενος στους pundits των αγγλικών media) είναι πολύ άσχημα για τους παίκτες. Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα. Δεν θέλω να μιλήσω για το Σάββατο (σ.σ: ήττα από τη Γουέστ Χαμ), αλλά αν δει κανείς το δεύτερο ημίχρονο, με δέκα παίκτες, τότε θα δει πως ό,τι έχει γραφτεί είναι έλλειψη σεβασμού για τους παίκτες».

Όσο για το αν έχει λάβει εγγυήσεις για το μέλλον του μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, ξεκαθάρισε πως «Δεν χρειάζομαι περισσότερες», ενώ για τον τραυματισμό του Ντιέγο Κόστα τόνισε ότι «Είναι στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω» και για το τι προκάλεσε τον τραυματισμό, είπε με καυστικό ύφος πως «Νομίζω ότι γρονθοκόπησε τον εαυτό του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα