Φέρντιναντ: «Μαρσιάλ όπως... Άντι Κόουλ»

Φέρντιναντ: «Μαρσιάλ όπως... Άντι Κόουλ»

bet365

Ο Ρίο Φέρντινατ συνέκρινε τον Μαρσιάλ με τον Αντι Κόουλ και τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που να... τρομάζει τη Σίτι!

Το Γιουνάιτεντ-Σίτι είναι το ματς αυτό το Σαββατοκύριακο που θα παρακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος του ποδοσφαιρικού κοινού του πλανήτη. Ποιος παίκτης μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από πλευρά ομάδας Φαν Χάαλ; Σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, αυτός είναι ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος του θυμίζει τον Αντι Κόουλ!

«Μ' αυτή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος παίκτης - εκτός του Μαρσιάλ - που να κοιτάξεις το όνομά του στην 11άδα και να πεις "μπορεί να μας πληγώσει, αν του δώσουμε τόσο πολύ χρόνο», είπε αρχικά ο Ρίο Φέρντιναντ και συνέχισε:

Η Sportingbet σου εξασφαλίζει bonus 5% για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ.

«Δεν ήθελα κάποιον σαν τον Αντι Κόουλ, ο οποίος ήθελε να τρέχει πίσω σου όλη μέρα και να κάνει δυστυχισμένη τη ζωή σου. Ο Μαρσιάλ είναι κάπως έτσι. Όμως, δεν πρόκειται να το κάνει (να κερδίσει) από μόνος του. θα χρειαστεί κι άλλους παίκτες, όμως ο ρυθμός του αποτελεί ένα σπουδαίο πλεονέκτημα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα