Τα αίτια της... αποχής του κόσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τα αίτια της... αποχής του κόσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δημήτρης Τομαράς
Τα αίτια της... αποχής του κόσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

bet365

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το ματς με Ολυμπιακό μιλούν για 15 - 20 χιλ. κόσμο στο Μάξιμιρ. Γιατί γενικότερα ο κόσμος έχει γυρίσει στην πλάτη στην ομάδα.

Κόντρα στην ομάδα της NK Ζάγκρεμπ αν και επρόκειτο για τοπικό ντέρμπι η Ντιναμό είδε μόλις 300 οπαδούς της να δίνουν το παρών στο γήπεδο!

Πρόκειται σίγουρα για μία καθ' όλα αρνητική επίδοση για την ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Απέναντι στον Ολυμπιακό οι παράγοντες των Κροατών περιμένουν 15 - 20.000 κόσμο. Δηλαδή περίπου το μισό γήπεδο...

Ο κόσμος της ομάδας της Ντιναμό γενικότερα έχει επιλέξει την λύση της... αποχής από τις κερκίδες.

Και οι αιτίες είναι συγκεκριμένες. Σε αυτήν την περίπτωση δεν βοηθούν και οι κακές καιρικές συνθήκες αλλά κυρίως αρκετός κόσμος δεν πηγαίνει στο Μάξιμιρ διότι και διαφωνεί με την λογική και την προσέγγιση της ομάδας αλλά και λόγω των τιμών των εισιτηρίων...

Και όλα αυτά βέβαια για ένα γήπεδο που έχει... κλεισμένες 12.000 θέσεις από την αρχή της χρονιάς λόγω των διαρκείας και ειδικών... πακέτων που έχουν αγοραστεί καιρό τώρα.

Όταν οι οπαδοί βλέπουν εισιτήρια που τιμώνται στα 66, τα 53 και τα 40 ευρώ δεν πηγαίνουν εύκολα στο γήπεδο. Και αυτό διότι ειδικά εισιτήρια των 60 - 66 και ακόμα και 70 ευρώ που υπάρχουν για το κοινό θεωρούνται ιδιαίτερα ακριβά από τον κόσμο.

Το φετινό ρεκόρ της Ντιναμό είναι με την Χάϊντουκ. Στο γήπεδο βρέθηκαν 23.631 θεατές. Στα παραπάνω βέβαια πρέπει να προστεθεί και η ανοιχτή κόντρα οργανωμένων - διοίκησης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα