Ηρακλής: Αποκαλυπτήρια από τον υιό Παπαθανασάκη

Ηρακλής: Αποκαλυπτήρια από τον υιό Παπαθανασάκη

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Αποκαλυπτήρια από τον υιό Παπαθανασάκη

bet365

Ο Μάικ Παπαθανασάκης από το Τορόντο του Καναδά έκανε τα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Ηρακλή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που δεν συνεργάζεται με κάποια από τις γνωστές εταιρίες αθλητικής ένδυσης. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, έχει δημιουργήσει στο Καναδά μια εταιρία που σχεδιάζει και ράβει τις εμφανίσεις της ομάδας. Οι "κυανόλευκοι" τις τελευταίες ημέρες περιμένουν να δουν τις νέες εμφανίσεις που θα έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά. Την ανεπίσημη αποκάλυψη έκανε ο Μάικ Παπαθανασάκης από το Τορόντο του Καναδά ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την ριγέ εμφάνιση του Ηρακλή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα