Πανιώνιος - Καλλονή 2-0 (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος - Καλλονή 2-0 (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας έκλεψε και πάλι την παράσταση στη Νέα Σμύρνη, χτυπώντας δις και χαρίζοντας τη νίκη στον Πανιώνιο (2-0) απέναντι στην Καλλονή! Τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο 22χρονος επιθετικός.

Πως ξεκίνησαν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προέβη σε μια αλλαγή στην ενδεκάδα με τον Τασουλή να ξεκινάει βασικός στο αριστερό άκρο και τον Οικονόμου να παίρνει την θέση του άρρωστου Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας, με τους υπόλοιπους δέκα να είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο Αγρίνιο.

Από την πλευρά του ο Θαλής Θεοδωρίδης επίσης προέβη σε μια αλλαγή στην ενδεκάδα του με τον Σαμπα να δίνει την θέση του στον Εμιλάνο Ελλακόπουλο.

Ο Πανιώνιος, αντίθετα με το προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό, μπήκε από νωρίς δυνατά με στόχο να δείξει ότι είναι αυτός το αφεντικό του παιχνιδιού. Οι «κυανέρυθροι» από την αρχή έδειξαν τις προθέσεις τους και αφού πρώτα απείλησαν με την παράλληλη μπαλιά του Βλάχου που έδιωξε ο Χογκ ενστικτωδώς.

Λάθος η Καλλονή και γκολ ο Μπακασέτας

Η Καλλονή από την πλευρά της έδειχνε εκτός παιχνιδιού και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τρία λεπτά μετά την φάση του Βλάχου. Ο Αντέτζο έκανε το λάθος με τον Καραμάνο να παίρνει την μπάλα και να τροφοδοτεί τον Μπακασέτα ο οποίος από πλάγια θέση απέναντι από τον Χογκ δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ.

Μετά το εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανέβουν, αλλά έδειχναν χτυπητές αδυναμίες στο να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Πανιωνίου. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ανά πάσα στιγμή με δύο μπαλιές έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Χτυπούσαν στο ψαχνό οι παίκτες της Καλλονής

Μετά το 30' οι παίκτες του Θεοδωρίδη ξεκίνησαν υπό την ανοχή του Παππά να παίζουν υπέρμετρα σκληρά σε μια προσπάθεια να σπάσουν τον ρυθμό του Πανιωνίου. Υπήρξαν τουλάχιστον δύο φάουλ που θα μπορούσε ο διαιτητής του αγώνα να δείξει κίτρινη κάρτα την οποία όμως δεν έβγαλε ποτέ από το τσεπάκι του. Παρόλα αυτά οι Νεοσμυρνιώτες ήταν φανερά ανώτεροι και χτυπώντας από τα άκρα με τους Βιγιάλμπα και Μπουμάλ δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις με τον Χογκ πάντως να δηλώνει παρών στο σουτ του Αργεντινού.

Στην επανάληψη ο Θεοδωρίδης έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Μπαργκάν στην θέση του αρνητικού Ελλακόπουλου χωρίς πάντως να αλλάξει δραματικά η κατάσταση. Η Καλλονή ήταν ανύπαρκτη επιθετικά αφού ο Μανούσος είχε χαθεί στις συμπληγάδες των Χατζηισαϊα και Οικονόμου, ενώ οι Σιώπης και Κόρμπος δεν επέτρεψαν στους μέσους της Καλλονής να περάσουν κάποια μπαλιά.

Ανήμπορη η Καλλονή, ο Πανιώνιος το γκολ

Αντίθετα, αυτός που έδειχνε πιο ζωηρός ήταν ο Πανιώνιος ο οποίος έψαχνε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το τρίποντο. Αρχικά το σουτ του Μπουμάλ κατέληξε άουτ, ενώ η προσπάθεια του Μασούρα δεν κατέληξε γκολ πριν ο Μπουμάλ καταλογιστεί σε θέση οφσάιντ.

Τελικά η επιμονή του Ιστορικού έφερε αποτέλεσμα στο 68' όταν σε μια προσπάθεια του Μασούρα από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Μπουμάλ ο οποίος με την σειρά του βρήκε τον Μπακασέτα με τον τελευταίο να εκτελεί τον Χογκ. Παρέδωσε πνεύμα η Καλλονή.

Όπως ήταν λογικό η Καλλονή παρέδωσε πνεύμα αφού ήταν σε τραγική ημέρα και δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει τους γηπεδούχους. Έτσι, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ το οποίο θα μπορούσαν να αυξήσουν με την τρομερή ευκαιρία του Μπουμάλ λίγο πριν το τέλος και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς. Βέβαια, η Καλλονή, έφτασε κοντά στο 2-1 με τον Μανούσο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.

MVP: Τάσος Μπακασέτας. Ο επιθετικός του Πανιωνίου ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο πρώην άσος του Αστέρα έδειξε ότι είναι σε τρομερή κατάσταση την φετινή σεζόν πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του φτάνοντας πλέον τα 5 γκολ

Στο ύψος του: Ολιβιέρ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος άσος συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του Πανιωνίου προσθέτοντας άλλη μία θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Συνεχής πηγή κινδύνων με τις κούρσες του από τα δεξιά έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου.

Αδύναμος Κρίκος: Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός αμυντικός ήταν ο χειρότερος παίκτης της Καλλονής έχοντας τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ όταν κάνει το λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Καραμάνο να δώσει έτοιμο γκολ στον Μπακασέτα. Τα λάθη του συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο πουλώντας εύκολα την μπάλα βάζοντας ξανά σε κίνδυνο την ομάδα του.

Η γκάφα: Στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου ο Αντέτζο κάνει λάθος κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Πανιωνίου παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς στο ματς.

Το στραγάλι: Ο Ανδρέας Παππάς προκάλεσε δικαίως την οργή τόσο του πάγκου του Πανιωνίου όσο και των φίλων του Ιστορικού. Και αυτό γιατί άφησε το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι της Καλλονής οι οποίοι χτυπούσαν στο ψαχνό χωρίς να δείξει κίτρινη κάρτα.

Ταμείο του gazzetta: Ο Πανιώνιος δεν ήθελε να την πατήσει όπως με τον Πανθρακικό κι εμφάνιστηκε από το πρώτο λεπτό σοβαρός. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν να μην επηρεάζονται από την διακοπή και από το πρώτο λεπτό έδειξαν την ανωτερότητά τους. Έχοντας σχεδόν όλους τους παίκτες σε καλή ημέρα ο Πανιώνιος πίεσε την Καλλονή δημιούργησε φάσεις και με τον Μπακασέτα on fire έφτασε σε μία εύκολη και δίκαιη νίκη. Πλέον ο Ιστορικός αν και νωρίς έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή αν σκεφτεί κανείς ότι η νίκη ήρθε επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο. Από την πλευρά της η Καλλονή πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Πανιώνιο και παίρνει από τον αγώνα αυτό που δικαιούται, δλδ τίποτα. Η ομάδα του Θεοδωρίδη θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά για να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό, γιατί με βάση την σημερινή εμφάνιση δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηισαϊας, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Βιγιάλμπα (59' Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Καραμάνος

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης (70' Γιορέντε), Κρολ, Κεϊτά, Καλτσάς (84' Κλαντρούσκι), Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα