Δέλλας: «Συγκέντρωση και συνοχή»

Δέλλας: «Συγκέντρωση και συνοχή»

Gazzetta team
Δέλλας: «Συγκέντρωση και συνοχή»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε από τους παίκτες του να μην παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα του ντέρμπι και να εμφανιστούν με καθαρό μυαλό και ομοιογένεια στο παιχνίδι τους για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο 39χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού το έχει ζήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Γι' αυτό το λόγο επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του, τα σημαντικότερα στοιχεία που θα πρέπει να εμφανίσουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να έχουν πιθανότητες να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

«Είναι ένα ντέρμπι και πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει όμως, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και να παρασυρθούμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να παρουσιαστούμε με ομοιογένεια και να πάρουμε αυτό που θέλουμε» είπε αρχικά ο Κολοσσός στην ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής (16/10), σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, προσθέτοντας: «Οι περισσότεροι από εσάς ζήσατε το περυσινό παιχνίδι, που πάντως ήταν διαφορετικό σε σχέση με το αυριανό (σ.σ: του Σαββάτου 17/10). το πιο σημαντικό είναι να έχουμε καθαρό μυαλό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα