Βέλη Παγέ για Ντεσάμπ

Gazzetta team
Βέλη Παγέ για Ντεσάμπ

bet365

Ο Ντιμιτρί Παγέ δήλωσε αδικημένος που δεν καλείται στην εθνική Γαλλίας, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπισή του από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

«Νιώθω αδικημένος. Είναι ένας χρόνος τώρα, που είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου, αν και πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Οπότε για εμένα είναι άδικο που δεν καλούμαι στην εθνική» δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ στην L' Equipe, προσθέτοντας: «Είναι και δικό μου λάθος, αφού δεν κάνω αυτό που θέλουν να κάνω, αλλά ίσως υπάρχει και κάτι ακόμη. Δεν ξέρω τι. Ακούω φήμες ότι δεν με εκτιμούν. Όμως είμαι αυτός που είμαι».

Ο Παγέ, που μετρά 4 γκολ σε 8 παιχνίδια με τα Σφυριά φέτος, συμπλήρωσε: «Ίσως είναι δικό μου το λάθος, αφού δεν έκανα αυτό που περίμεναν από εμένα, αλλά ίσως υπάρχει κάτι περισσότερο. Ο Ντεσάμπ είναι αυτός που αποφασίζει. Σκέφτεται την ομάδα ως σύνολο. Αυτό ίσως με ντροπιάζει, αλλά ακούω ότι λένε πως δεν θα ταιριάζω στην ομάδα. Αν ρωτήσετε τους προπονητές μου δεν νομίζω ότι θα σας πουν ότι ο Ντιμιτρί είναι χαζός. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η έλλειψη αξιοκρατίας».

 

EURO Τελευταία Νέα