ΠΑΟΚ: Διαψεύδουν για την απόκτηση του Βεσελόφσκι

ΠΑΟΚ: Διαψεύδουν για την απόκτηση του Βεσελόφσκι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Διαψεύδουν για την απόκτηση του Βεσελόφσκι

bet365

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται ότι φιλοξένησαν τον 13χρονο Ντομινίκ Βεσελόφσκι στην Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα, όμως ουδέποτε προχώρησαν στην απόκτηση του Σλοβάκου επιθετικού.

Στον Δικέφαλο μέσα από το δίκτυο ακαδημιών που έχει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη ήρθε μια πρόταση για να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι της ομάδας τον 13χρονο Ντομινίκ Βεσελόφσκι. Ο νεαρός Σλοβάκος επιθετικός ήρθε στην Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο και παρέμεινε για μια εβδομάδα. Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής έμειναν εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο του Βεσελόφκσι και ζήτησαν να τα ξανά πουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα όταν τα σχολεία θα είναι κλειστά και θα μπορεί να μετακινηθεί μαζί με την οικογένεια του. Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε ποτέ στην απόκτηση του 13χρονου λόγω ηλικίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα