«Στοπ στον ενθουσιασμό των Κυπρίων»

«Στοπ στον ενθουσιασμό των Κυπρίων»

Κώστας Ζάλιαρης
«Στοπ στον ενθουσιασμό των Κυπρίων»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Βόσνιων, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, έκανε λόγο για ανάγκη να μην πέσει η ομάδα του «θύμα» του ενθουσιασμού των Κυπρίων στο αποψινό, κρίσιμο μεταξύ τους ματς και να κυνηγήσει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για την 3η θέση των μπαράζ.

Οι Κύπριοι, θέλουν το «τρίποντο» και ταυτόχρονα να μη νικήσει το Ισραήλ το αδιάφορο Βέλγιο στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016.

Οι Βόσνιοι, έχουν ταξιδέψει στη Λευκωσία γνωρίζοντας ότι μόνο εύκολο δεν είναι το ματς, από τη στιγμή που στο πρώτο είχαν ηττηθεί και ξέρουν ότι οι Κύπριοι έχουν φόρα από την εκτός έδρας επικράτηση επί του Ισραήλ, αποτέλεσμα που τους κράτησε ζωντανούς στη διεκδίκηση της 3ης θέσης του γκρουπ και του μπαράζ για την τελική φάση της διοργάνωσης της Γαλλίας.

Η Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου σε περίπτωση που σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα της Κύπρου με τη Βοσνία, ο Μυτίδης.

«Πρέπει να επιβληθούμε στο γήπεδο και να τους σταματήσουμε. Ξέρουμε ότι έχουν και τον ενθουσιασμό μετά το καλό αποτέλεσμα που πήραν, όμως πρέπει να δείξουμε κι εμείς τη θέληση και το πάθος για τη νίκη. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία. Δεν έχει νόημα...» είπε ο Μπαζντάρεβιτς, για να προσθέσει αναφορικά με την κατάσταση του Έντιν Τζέκο:

«Προπονήθηκε καλά, δεν αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα και το πιθανότερο είναι να τον υπολογίζω κανονικά...».

 

EURO Τελευταία Νέα