Ο Σισέ κατηγορείται για εκβιασμό του Βαλμπουενά με «sex tape»!

Ο Σισέ κατηγορείται για εκβιασμό του Βαλμπουενά με «sex tape»!

Ο Σισέ κατηγορείται για εκβιασμό του Βαλμπουενά με «sex tape»!

bet365

Σε μεγάλους μπελάδες ο Τζιμπρίλ Σισέ, που κατηγορείται μαζί με τέσσερα ακόμα άτομα για εκβιασμό του Βαλμπουενά με «sex tape».

Σε ένα απίστευτο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει μπλέξει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Γαλλία, ο παλαίμαχος φορ κατηγορείται για εκβιασμό του συμπαίκτη του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική και την Μαρσέιγ, Ματιέ Βαλμπουενά, μέσα από «sex tape» με πρωταγωνιστή τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό! Ο Σισέ, μαζί με ακόμα τρεις κατηγορούμενους, έχουν ήδη προσαχθεί στο τμήμα, με τις εξελίξεις να... τρέχουν!

Οι ακριβείς λόγοι της σύλληψη του Σισέ, πάντως, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ αρκετά Μέσα στην Γαλλία υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος και να απαλλαχθεί από τις όποιες κατηγορίες.

Η ύπαρξη του βίντεο, πάντως, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως οι πληροφορίες μιλούν για μία... ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την γυναίκα του, ενώ το ποσό που ζητούσαν οι «εκβιαστές», φέρεται να ήταν κοντά στα 100.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα