Ερχονται διώξεις για την πυραμίδα στη διαιτησία

Gazzetta team
Ερχονται διώξεις για την πυραμίδα στη διαιτησία

bet365

Σύντομα αναμένονται οι πρώτες διώξεις για την πυραμίδα στη διαιτησία, μιας κι η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

Στις δικαστικές Αρχές υπάρχουν τουλάχστον τρία υπομνήματα μαρύρων, όπου αναφέρεται με πάσα λεπτομέρεια το πως δρούσε η πυραμίδα και πως πάνω από 200 διαιτητές είχαν ευνοϊκή μεταχείρηση στους ορσιμούς.

Μάλιστα, φέρεται η εν λόγω επιχείρηση να έπαιρνε από τα μέλη της 300 ευρώ για την εγγραφή τους, με τη μηνιαία συνδρομή να ανέρχεται στα 50 ευρώ. Μάλιστα, αν έφερναν τέσσερα νέα μέλη τότε η συνδρομή σβήνεται.

Η «Live Sport» υποστηρίζει ότι ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ερευνά το πως οργανώθηκε η οικονομική πυραμίδα και το λόγο που υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο φάκελο της υπόθεσης, δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη σε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της διαιτησίας, ενώ φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κι άλλο γνωστό στέλεχος της διαιτησίας, χωρίς να έχει αποδειχτεί ακόμη αν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα