Δέλλας: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Δέλλας: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Gazzetta team
Δέλλας: «Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του τη δυσκολία του αγώνα στο Φάληρο, τονίζοντας όμως πως η ΑΕΚ θα πάει για να κάνει το παιχνίδι της.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει ζήσει τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής πλέον και γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Γι' αυτό θέλει να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι, αλλά και να να τονώσει την ψυχολογία τους.

Όπως αναφέρει η Live Sport, στην ομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας (12/10), ο Κολοσσός εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και επισήμανε τη δυσκολία του ντέρμπι, λόγω και της ατμόσφαιρας, λέγοντας: «Τώρα ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά έχω πίστη στην ομάδα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο και λόγω της ατμόσφαιρας, αλλά δεν πρέπει να επηρεαστείτε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα