Καταραμένα προκριματικά...

Καταραμένα προκριματικά...
Πέρα από τους ποδοσφαιρόφιλους που δεν αντέχουν χωρίς πρωταθλήματα, σίγουρα πολλά κλαμπ θα προτιμούσαν να μην έχουν γίνει τα προκριματικά.

Είναι ο εφιάλτης των ομάδων, που χρυσοπληρώνουν τα αστέρια τους και τα βλέπουν συχνά να... σπάνε τα πόδια τους με τις Εθνικές ομάδες. Σε αυτό το 4μερο των αγώνων των προκριματικών, πρέπει να συνέβησαν οι περισσότεροι μαζεμένοι τραυματισμοί των τελευταίων ετών. Παικταράδες πρώτης γραμμή χτύπησαν, κάποιοι πολύ σοβαρά, και τα top clubs της Ευρώπης άκουσαν πολύ άσχημα νέα κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ούτε ένας, ούτε δύο μία 11άδα άσων τέθηκε νοκ-άουτ και πάμε να ρίξουμε μία γρήγορη ματιά στο ποιοι είναι αυτοί που επιστρέφουν μη διαθέσιμοι στη βάση τους...

Ο Κουν Αγουέρο αποχώρησε μόλις στο 24' του αγώνα της Αργεντινής με το Εκουαδόρ δίνοντας τη θέση του στον Τέβες και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μπορεί να χάσει ακόμα και τους επόμενους δύο μήνες. Το... πακέτο για την Μάντσεστερ Σίτι δεν τελειώνει εδώ, αφού ο Νταβίδ Σίλβα αποκόμισε πρόβλημα στο Ισπανία-Λουξεμβούργο και δεν θα μπορεί να βοηθήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για δύο εβδομάδες, με τον αριστερό μπακ, Αλεκσάνταρ Κολάροφ, να αποχωρεί και αυτός τραυματίας από τον Αλβανία-Σερβία.

Την πιο σοβαρή ζημιά πάντως την έπαθε η Μπάγερν, ακόμα και αν ο Μάριο Γκέτσε δεν είναι στους βασικούς του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 23χρονος μέσος υπέστη μυικό πρόβλημα στο ματς της Γερμανίας με την Ιρλανδία και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 10-12 εβδομάδων. Εναν μήνα θα χάσει ο κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Νταβίντ Λουίζ, όπως επιβεβαίωσε στην Le Parisien άνθρωπος της Βραζιλίας, ενώ καταστορφή μπορεί να έχει έρθει στην Νιούκαστλ. Αυτό γιατί ενώ οι Magpies ψάχνουν βαθμούς και σταθερότητα σε ένα τραγικό ξεκίνημα στην Premier League, κινδυνεύουν να χάσουν τον βασικό keeper, Τιμ Κρουλ, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών μετά το ματς της Ολλανδίας με το Καζακστάν.

Πολύ σημαντικό παίκτη χάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο μοναδικός καθαρός φορ, Καρίμ Μπενζεμά, επιβεβαιώθηκε ότι θα λείψει για τρεις εβδομάδες, με τους Merengues να χάνουν για πολύ μικρότερο διάστημα και τον Λούκα Μόντριτς, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα της Κροατίας με την Βουλγαρία.

Δίδυμο παικτών που... τρέχουν έχει και η Γιουβέντους, η οποία είδε τους Πολ Πογκμπά και Αλβαρο Μοράτα να γυρίζουν με τραυματισμούς και πλέον να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το derby με την Ιντερ για το οποίο είναι φυσικά αμφίβολοι. Η κόκκινη λίστα τελειώνει στον Λούκας Μπίλια της Λάτσιο, ο οποίος κληρονόμησε μυικό πρόβλημα στο Αργεντινή-Εκουαδόρ και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα