Ο Ερνάνι στοχεύει στα... 10 γκολ!

Ο Ερνάνι στοχεύει στα... 10 γκολ!

Gazzetta team
Ο Ερνάνι στοχεύει στα... 10 γκολ!

bet365

Με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο, ο Ερνάνι έθεσε στόχο τα δέκα γκολ ενώ παραδέχθηκε ότι δεν έχει ξεκινήσει έτσι όπως περίμενε.

Για την εμπιστοσύνη που τρέφει προς το πρόσωπό του ο Μάρκο Σίλβα μίλησε ο Ερνάνι, ο οποίος έθεσε στόχο την επίτευξη των δέκα τερμάτων με τον Ολυμπιακό.

«Ξέρω ότι περιμένουν πολλά από μένα και είναι ένα στοίχημα για όλους μας να πετύχω στον Ολυμπιακό. Εχω κάνει πολύ καλή επιλογή και γνωρίζω ότι ο Μάρκο Σίλβα με πιστεύει. Στόχος μου φέτος είναι να πιάσω τους αριθμούς που είχα κάθε σεζόν, δηλαδή να πετύχω δέκα γκολ με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι είναι εφικτό», είπε αρχικά ο «Ο' Jogo» και συνέχισε:

«Σίγουρα το ξεκίνημα στην ομάδα δεν είναι αυτό που θέλω. Πιστεύω, όμως, ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Πόρτο και θα ήθελα να γίνει αυτό, αλλά δεν θα έπαιρνα ευκαιρίες. Με τον Ολυμπιακό μπορώ να κερδίσω το πρώτο μου πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα