«Και για Μαζουακού-Μιλιβόγεβιτς ο Μίτσελ»

Gazzetta team
«Και για Μαζουακού-Μιλιβόγεβιτς ο Μίτσελ»

bet365

Μετά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί κι οι Αρτούρ Μαζουακού - Λούκα Μιλιβόγεβιτς γράφεται στα γαλλικά Μέσα ότι απασχολούν τον Μίτσελ.

Το καλοκαίρι είχαμε τον Περέιρα να θέλει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σχεδόν όλη την ομάδα. Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Μποτία, Ντουρμάζ, Μήτρογλου είχαν κάνει... παρέλαση στον Τύπο.

Τώρα, ο Μίτσελ, φέρεται να ενδιαφέρεται για παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας. Μετά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Αρτούρ Μαζουακού γράφεται ότι είναι στο στόχαστρο του Ισπανού, ενώ η «mercato365» αναφέρει ότι κι ο Μιλιβόγεβιτς είναι στα σχέδιά του.

Βέβαια, το τι θα γίνει εξαρτάται από τον Ολυμπιακό, που το καλοκαίρι αρνήθηκε ουρά εκατομμυρίων και για τους τρεις παίκτες., κρατώντας έτσι τον περσινό πυρήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα