Ολυμπιακός: Από Δευτέρα και πάλι στα... βάσανα

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα και πάλι στα... βάσανα

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα και πάλι στα... βάσανα

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο καθότι μετά την επιστροφή από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ήδη ένα δύσκολο πρόγραμμα, κάνοντας το απόλυτο σε Ξάνθη, Λονδίνο και Τούμπα, ενώ επικράτησε και του ΠΑΣ στο Φάληρο.

Τώρα, με την αφορμή της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Μάρκο Σίλβα άδραξε της ευκαιρίας και έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Φυσικά, σκοπός του του είναι να τους δώσει ανάσες ώστε από Δευτέρα να ξεκινήσει η προετοιμασία για να βγει ένα ακόμη δύσκολο πρόγραμμα.'

Με την επιστροφή των διεθνών, ο Μάρκο Σίλβα θα αρχίσει να προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει συνέχειας. Στο 1.45 στη Novibet ο άσος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παίζουν στις 17/10 με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ τρεις μέρες αργότερα (20/10) οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στο Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση με τη Ντιναμό και στις 25 έχουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κι οι τρεις αναμετρήσεις είναι πολύ σημαντικές και οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα