Βεζυρτζής: "Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε ψηφοφορία"

Βεζυρτζής: "Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε ψηφοφορία"

Απόστολος Παγώνης
Βεζυρτζής: "Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε ψηφοφορία"

bet365

Ο πρώην πρόεδρος του ποδοσφαιρικού, αλλά και του μπασκετικού ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτής, με ανακοίνωση που εξέδωσε αντέδρασε στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ να τον συμπεριλάβει στην ψηφοφορία για τις προσωπικότητες, ενόψει του εορτασμού των 90 ετών του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Βεζυρτζή:

"Φίλοι του ΠΑΟΚ,
Η ιστορία του ένδοξου συλλόγου μας, που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 90 χρόνια προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό, δεν ψηφίζεται, αλλά γράφεται. Όσοι προσπαθούν με ψηφοφορίες να τιμήσουν την ιστορία του ΠΑΟΚ την προσβάλλουν βάναυσα. Είναι και ανιστόρητοι, είναι και ασεβείς…

Προσωπικά πιστεύω ότι η… ευφυής αυτή ιδέα δεν είναι εις γνώσην του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης και γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ, και πάνω απ’ όλα την τιμά. Δυστυχώς, όμως, τον εκθέτουν άνθρωποι, οι οποίοι και την ιστορία του ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν και δεν τη σέβονται.

Χωρίς ίχνος προσβολής προς όλους τους συμμετέχοντες δεν αποδέχομαι την παρουσία μου στη λίστα για την τελική δημιουργία της επιτροπής των 90 χρόνων. Σε μια λίστα, που οι «εμπνευστές» της, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν αν επιθυμώ ή όχι τη συμμετοχή μου.

Με τιμή
Νίκος Βεζυρτζής
Πρώην πρόεδρος ΠΑΟΚ"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα