Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άλαρνταϊς στη Σάντερλαντ

Κώστας Ζάλιαρης
Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άλαρνταϊς στη Σάντερλαντ

bet365

Συνεχείς είναι οι επαφές του ισχυρού άνδρα της Σάντερλαντ, Έλις Σορτ, με τον Σαμ Άλαρνταϊς, αφού ο πρώην τεχνικός της Γουέστ Χαμ φαντάζει ιδανικός αντικαταστάτης του Άντβοκατ στο «Στάδιο του Φωτός». Οι απαιτήσεις του «Big Sam» έχουν κάνει σκληρές τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, από τον Νάιτζελ Πίρσον, τελικά φαίνεται ότι η διοίκηση των «μαυρόγατων» καταλήγει στην περίπτωση του Σαμ Άλαρνταϊς.

Ο 60χρονος προπονητής εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βάλει τέλος στις διακοπές του από το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στους πάγκους, ωστόσο, θέλει να του εγγυηθούν ορισμένα πράγματα από τον σύλλογο προτού συμφωνήσει.

Στην επανέναρξη της Barclays Premier League, η Σάντερλαντ θα φιλοξενηθεί από την Γουέστ Μπρομ. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 4.00 τη νίκη των «μαυρόγατων».

Ένα πολύ καλό μπόνους σε περίπτωση σωτηρίας στην Πρέμιερ Λιγκ, το δικό του τεχνικό επιτελείο και ο απόλυτος έλεγχος στις μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι οι απαιτήσεις του «Big Sam», με τον Έλις Σορτ να προσπαθεί ώστε να φτάσουν σε μια μέση λύση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα