Το «χρυσό παπούτσι» που θα παραλάβει ο Ρούνεϊ

Κώστας Ζάλιαρης
Το «χρυσό παπούτσι» που θα παραλάβει ο Ρούνεϊ

bet365

Για την κατάκτηση της κορυφής στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών με την εθνική ομάδα της Αγγλίας θα τιμηθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, παρά το γεγονός πως δεν θ' αγωνιστεί, πριν από το ματς απέναντι στην Εσθονία.

Το αποψινό παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» είναι παντελώς αδιάφορο για την ομάδα του Ρόι Χότζον που πρώτη και καλύτερη, με το απόλυτο στον όμιλό της, εξασφάλισε την παρουσία της στα γήπεδα της Γαλλίας, το επόμενο καλοκαίρι, για την τελική φάση του Euro 2016.

Σήμερα, ο ομοσπονδιακός κόουτς των «τριών λιονταριών» θα δοκιμάσει κάποια πρώτα πράγματα που έχει στο μυαλό του για να δουλέψει τους μήνες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ, πριν από την έναρξη του αγώνα, θα βραβευθεί ο Ρούνεϊ.

Ο αρχηγός των Άγγλων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα παίξει στα τελευταία ματς των προκριματικών με Εσθονία και Λιθουανία και απόψε, απλά θα βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ» σαν τιμώμενο πρόσωπο για να παραλάβει το χρυσό παπούτσι που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, για τα 50 γκολ με τα οποία είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών με την Αγγλία.

 

EURO Τελευταία Νέα