"Κόβει" ο ΠΑΟΚ τους Βούλγαρους

"Κόβει" ο ΠΑΟΚ τους Βούλγαρους

Απόστολος Παγώνης
"Κόβει" ο ΠΑΟΚ τους Βούλγαρους

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr γιατί στην ΠΑΕ σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μην επιτρέψουν σε Βούλγαρους δημοσιογράφους να μπουν στην Τούμπα. Τι είναι αυτό που προκάλεσε την έκρηξή στο Δικέφαλο.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι το μεγαλύτερο αστέρι του βουλγάρικου ποδοσφαίρου. Είναι ο αθλητής που συγκεντρώνει όλα τα φλας της δημοσιότητας στην γειτονική χώρα. Οι δημοσιογράφοι σε καθημερινή βάση ασχολούνται με την ζωή του, αλλά και με τις επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι του Δικεφάλου στην Τούμπα βρίσκονται στα δημοσιογραφικά θεωρεία τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, καθώς επίσης από τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα για την αγωνιστική παρουσία του "Μίτκο" στα παιχνίδια του Δικεφάλου, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Ιγκορ Τούντορ. Το τελευταίο ήταν αυτό εξόργισε την διοίκηση του ΠΑΟΚ βάζοντας σε σκέψεις τους ιθύνοντες της ΠΑΕ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να "κόψει" δημοσιογράφους από την Βουλγαρία που έχουν προχωρήσει σε ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα