Sold out στο Μπέλφαστ, νοκ άουτ ο Έβανς

Sold out στο Μπέλφαστ, νοκ άουτ ο Έβανς

Sold out στο Μπέλφαστ, νοκ άουτ ο Έβανς

bet365

Μεγάλη είναι η αναμονή στο Μπέλφαστ για την αναμέτρηση με την Ελλάδα, αφού οι Βορειοϊρλανδοί εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα. Οριστικά νοκ άουτ ο Τζόνι Έβανς.

Ιστορικής σημασίας είναι το παιχνίδι της Πέμπτης (7/10) για τους Βορειοϊρλανδούς, αφού χρειάζονται μόλις 2 βαθμούς για να σφραγίσουν την πρώτη τους πρόκριση σε τελική φάση Euro. Η αναμονή είναι μεγάλη στο Μπέλφαστ και αυτό φαίνεται και από τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία εξαντλήθηκαν, αφού όλοι περιμένουν το τρίποντο που θα στείλει την εθνική ομάδα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του '86 στο Μεξικό. Το Γουίντσορ Παρκ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με περισσότερους από 10 χιλιάδες θεατές στις εξέδρες του.

Νοκ άουτ ο Έβανς

Οριστικά εκτός μάχης έχει τεθεί για το παιχνίδι ο Τζόνι Έβανς. Ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ ήταν αμφίβολος, ωστόσο την Τετάρτη (7/10) αποφασίστηκε οριστικά η μη συμμετοχή του στο ματς, παρότι θα βρίσκεται στην αποστολή. Ο 27χρονος σέντερ μπακ αναμένεται να είναι ωστόσο παρών στο ματς της Κυριακής (11/10) με τη Φινλανδία. «Ο Τζόνι θα είναι με την ομάδα την Πέμπτη, ελπίζοντας για την Κυριακή» επιβεβαίωσε ο προπονητής των Βορειοϊρλανδών Μάιλ Ο'Νιλ.

 

EURO Τελευταία Νέα