ΑΕΚ και Nike πραγματοποιούν το όνειρο (pics)

ΑΕΚ και Nike πραγματοποιούν το όνειρο (pics)

Θάνος Σαρρής
ΑΕΚ και Nike πραγματοποιούν το όνειρο (pics)

bet365

Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ γέμισε παιδιά για το πρόγραμμα «Most Wanted» της Nike. Το gazzetta.gr είναι εκεί.

Το πρόγραμμα της Nike, σε συνεργασία με την ΑΕΚ, έδωσε τη δυνατότητα σε 33 παιδιά από όλη την Ελλάδα να διεκδικήσουν δύο εισιτήρια για την Αγγλία, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας.

Η εκδήλωση άνοιξε από τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ (σ.σ. Ραούλ), για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ αλλά και για το νέο ξεκίνημα που γίνεται πλέον. Στη συνέχεια, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Μιχάλης Μητροτάσιος, ο οποίος εστίασε στη σημασία που δίνουν στην Ενωση στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής.

«Και πέρσι είχα δει αυτό το πρόγραμμα που δίνει το κίνητρο σε πολλά παιδιά, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να γίνουν επαγγελματίες αλλά θεωρούνται ταλέντα. Θεωρώ πως μέσα από αυτό το πρόγραμμα έστω και την τελευταία στιγμή μπορούν να δείξουν το ταλέντο τους. Έτσι τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχουν πολλά παιδιά με καλά χαρακτηριστικά κι αυτά αναδεικνύονται μέσω της προβολής της Nike. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους ποδοσφαιριστές. Στην ΑΕΚ, στηριζόμαστε στην καλή εκπαίδευση των προπονητών, οι οποίοι είναι οι καθηγητές των παικτών. Έχουμε ένα μοντέλο εκπαίδευσης το οποίο στηρίζεται στις γνώσεις που πρέπει να παίρνουν τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους».

Οσο για τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος πλέον είναι συντονιστής σε θέματα οργάνωσης των Ακαδημιών της ΑΕΚ, είπε: «Είναι κάτι τελείως διαφορετικό για μένα, είναι εντελώς διαφορετικό από το να είσαι ποδοσφαιριστής. Θέλω να σταθώ σε αυτό που είπε ο Μιχάλης (σ.σ. Μητροτάσιος) για τον στόχο μας, ο οποίος είναι να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους ποδοσφαιριστές. Δεν αρκεί το ταλέντο, χρειάζεται και το μυαλό γιατί χωρίς αυτό δεν μπορείς να πας μακριά όσο ταλέντο κι αν έχεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα