Ο Ολυμπιακός... σαρώνει και στην στατιστική! (pics & vids)

Ο Ολυμπιακός... σαρώνει και στην στατιστική! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός... σαρώνει και στην στατιστική! (pics & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και στα στατιστικά του πρωταθλήματος, ειδικά σε ομαδικό επίπεδο. Διαβάστε στο Gazzetta.gr για τους ερυθρόλευκους αριθμούς και τους τρεις MVP!

Σε ατομικό επίπεδο σαφώς και ο Φορτούνης είναι μέχρι στιγμής ο πολυτιμότερος παίκτης της Super League για την ομάδα του Ολυμπιακού. Και πως να μην είναι με 5 γκολ και 3 ασίστ σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και ενώ... σαρώνει σε ένα σωρό στατιστικές κατηγορίες; Δεν είναι όμως ο μόνος MVP. Την τριάδα των πιο σημαντικών παικτών για τους νταμπλούχους Ελλάδας πλαισιώνουν ο εξαιρετικός στο ξεκίνημά του Τζίμι Ντουρμάζ και βέβαια ο... κέρβερος της εστίας, Ρομπέρτο!

Ας δούμε τους αριθμούς στα γκολ όπου οι πρωταθλητές έχουν δύο παίκτες. Τον Κώστα Φορτούνη ως πρώτο με 5 γκολ μαζί με τον Γιάννου και τον Μάντζιο και τον 2ο Ντουρμάζ που μαζί με τον Μπουονανότε έχουν από 3 γκολ.

Στις τελικές προσπάθειες ο Φορτούνης είναι ξανά 1ος με 18 τον αριθμό! Παράλληλα είναι 1ος και σε ακόμα μία κατηγορία. Αυτή των ασίστ, όπου μοιράζεται την πρωτιά με τον συμπαίκτη του Τζίμι Ντουρμάζ και άλλους παίκτες... Δεύτερος στην λίστα με 2 ασίστ ο Ιντέγιε Μπράουν...

Οι ερυθρόλευκες στατιστικές διακρίσεις δεν σταματούν εδώ. Ο Φορτούνης είναι 3ος στα γεμίσματα με 12 στα 29...

Και περνάμε τώρα στα ομαδικά στατιστικά. Εκεί οπου ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Έχει βάλει 18 γκολ με τον 2ο Παναθηναϊκό να έχει 11. Στις τελικές το ίδιο με 93 έναντι 82 του ΠΑΟΚ. Πρώτος είναι και στην κατηγορία των γκολ / τελικές με Μ.Ο. 5.2. Στις ασίστ είναι στο Νο1 με 10 τον αριθμό. Στα γεμίσματα οι Πειραιώτες είναι 4οι με 40 / 132.

Στις πάσες 3ος με 441. Στα λάθη 4ος με 279. Στα κλεψίματα και τις αποκρούσεις δεν είναι στην τοπ πεντάδα. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Τα γκολ που έκαναν την διαφορά!

Αναφορικά με τα πλέον σημαντικά τέρματα του Ολυμπιακού στις 6 πρώτες αγωνιστικές είναι για αρχή αυτό του Μιλιβόγιεβιτς στο 89' με κόντρα στο ματς με τον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική. Στην συνέχεια σίγουρα του Ντουρμάζ στο 42ο λεπτό του αγώνα στην Ξάνθη με το οποίο έγινε το 0-1 στο ματς αυτό της 4ης αγωνιστικής. Και μετά σίγουρα αυτό του Ιντέγιε Μπράουν στην Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο 27'.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα