«Εξάρι» ο Σάντσεθ, ασίστ και... βλέπουμε!

«Εξάρι» ο Σάντσεθ, ασίστ και... βλέπουμε!

Νίκος Αθανασίου
«Εξάρι» ο Σάντσεθ, ασίστ και... βλέπουμε!

bet365

Η... είδηση από το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα ήταν η χρησιμοποίηση του Σέρχιο Σάντσεθ ως αμυντικός μέσος, με τον Ισπανό να βγάζει μπαλιά-ασίστ στον Νίνη.

Σε φιλικά προπονητικού χαρακτήρα, όπως αυτό του Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί, το τελευταίο που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Αντιθέτως, σημασία έχει αυτά που δοκιμάζει ο κάθε προπονητής, με τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί τον Σέρχιο Σάντσεθ ως αμυντικό μέσο. Ο Ισπανός άσος με 25άρα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βγάζει την ασίστ στον Νίνη που ανοίγει το σκορ στο 3' ενώ σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε θετικά.

Φυσικά ένα φιλικό με την Καλλιθέα, στο οποίο οι «πράσινοι» έκαναν αγγαρεία και οι φιλοξενούμενοι το είδαν σαν... τελικό, δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για το αν... κάνει ο Σάντσεθ για «εξάρι» αλλά το σίγουρο είναι πως ο Αναστασίου το σκέφτεται. Το αν θα δούμε τον Ισπανό σε επίσημο παιχνίδι να καλύπτει την συγκεκριμένη θέση θα απαντηθεί στις ερχόμενες αναμετρήσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα