Μαντζουράκης στο gazzetta.gr: «Δώσαμε τα χέρια»

Μαντζουράκης στο gazzetta.gr: «Δώσαμε τα χέρια»

bet365

Την συμφωνία του με τον Παναιτωλικό επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το gazzetta.gr, με την επιβεβαίωση να έρχεται πλέον... επίσημα και από τα χείλια του του ίδιου του «Ρουμάνου». Μπορεί να προτίμησε να μην μιλήσει ακόμα, καθώς θέλει πρώτα να βρεθεί στο Αγρίνιο - αύριο αναμένεται να γίνει αυτό - αναλαμβάνοντας και τυπικά την ομάδα, όμως τόνισε πως υπάρχει οριστική συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου. «Έχουμε συμφωνήσει, είναι γεγονός. Απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση, οπότε το μόνο που μπορώ να πω τώρα, είναι πως τα έχουμε βρει σε όλα και θα κατέβω στο Αγρίνιο».

Με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο του, ο Παναιτωλικός θέλει να γυρίσει σελίδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Σε απόδοση 3.75 βρίσκεται στη Novibet η νίκη των Αγρινιωτών στη Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα