ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Τείχος» στην Τούμπα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Τείχος» στην Τούμπα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Τείχος» στην Τούμπα

bet365

Το πρόβλημα με τους τσαμπατζήδες της Τούμπας λύνεται, πλέον με τη τοποθέτηση… τείχους!

Η έλλειψη περιβάλλοντα χώρου και προέλεγχου των εισιτηρίων δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, ειδικά στα εντός έδρας ντέρμπι, κάτι που φέρνει (όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό) πολλές φορές συνωστισμό έξω από τις θύρες του γηπέδου.

Προκειμένου να υπάρξει τάξη και ασφάλεια με τη δημιουργία επιπρόσθετων κιγκλιδωμάτων, όπως αναφέρει σήμερα η «Arena Press», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατάφερε να ενοικιάσει τον περιβάλλοντα χώρο από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στο οποίο ανήκει όλη η έκταση πέριξ του γηπέδου, και ειδικότερα το κομμάτι από τη θύρα 1 έως τη θύρα 6.

Εκεί θα τοποθετεί περίφραξη προκειμένου να λειτουργήσει και ως ένας προέλεγχος των φιλάθλων, να μειωθούν οι τσαμπατζήδες και κυρίως να μην παρατηρείται συνωστισμός μπροστά στα τουρνικέ και στις πόρτες εισόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα