ΠΑΟΚ: Ο ρόλος Άρνεσεν στα αποδυτήρια

ΠΑΟΚ: Ο ρόλος Άρνεσεν στα αποδυτήρια

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ο ρόλος Άρνεσεν στα αποδυτήρια

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr πως ο Φράνκ Άρνεσεν κατάφερε να σταματήσει τον "βήχα" σε κάποιους μέσα στον ΠΑΟΚ προκειμένου ο Ιγκορ Τούντορ να δουλέψει απερίσπαστος. Ο Δανός παράγοντας έχει πάρει όλες τις εσωτερικές υποθέσεις πάνω του δίνοντας λύσεις άμεσα.

Στον Δικέφαλο, για πρώτη φορά, από την στιγμή που εφαρμόστηκε το μοντέλο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, είναι όλα υπό έλεγχο. Οι Θεσσαλονικείς, τα προηγούμενα χρόνια, είχαν μια δυσκολία στο να πάρουν αποφάσεις, ή ακόμα και να τις εφαρμόσουν σε κάποια θέματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το αποτέλεσμα ήταν, μια κόντρα μεταξύ παικτών ή μια λογομαχία προπονητή με παίκτη να σέρνεται και να κάνει την ομάδα άνω - κάτω.

Στον ΠΑΟΚ όταν αποφάσισαν να φτιάξουν από την αρχή το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκίνησαν από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Όπως αποδείχθηκε στην πορεία ήξεραν τί έκαναν. Εμπιστεύτηκαν έναν άνθρωπο με τεράστια πείρα και φυσικά πολύ μεγάλη προσωπικότητα για να βάλει τάξη . Ο Φράνκ Άρνεσεν από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας του με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τους έδωσε να καταλάβουν πως το κουμάντο στα αποδυτήρια είναι ο Ιγκορ Τούντορ. "Όποιος δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του προπονητή καλό θα είναι να απευθύνεται σε μένα".

Στον Δικέφαλο, όπως και σε κάθε ομάδα, όταν υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν υπάρχει πάντοτε μια μουρμούρα. Ο Δανός παράγοντας κατάφερε όλα αυτά τα θέματα να τα λύσει μέσα στα αποδυτήρια με τον τρόπο του αφήνοντας τον Τούντορ να δουλέψει απερίσπαστος μαζί με τους παίκτες του. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός έψαχνε τρόπο για να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα αποσκοπώντας πως έτσι να φύγει μια ώρα νωρίτερα. Ο Άρνεσεν όμως με την συμπεριφορά του κατάφερε να τον κρατήσει στην ομάδα για μια σειρά αγώνων, με τον Ισπανό να είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα