Ενσωματώθηκε αλλά... αποχώρησε ο Σέρχιο Ράμος
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ενσωματώθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους διεθνείς των «φούριας ρόχας», εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο, όμως, αποφασίστηκε να μην επιβαρυνθεί και να επιστρέψει καλύτερα στην ομάδα του ώστε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που πρέπει, προκειμένου να ανναρώσει πλήρως.
Στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ατλέτικο έπαιξε με ένεση ώστε να μην τον ενοχλεί ο πόνος, όμως, θεωρήθηκε ρίσκο η συμμετοχή του στα πλάνα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε απέναντι σε Λουξεμβούργο και Ουκρανία.
«Ο τραυματισμός μου ήταν τέτοιος που ήθελε έναν μήνα για να είμαι απολύτως καλά, όμως κάθισα μόλις 2,5 εβδομάδες. Οπότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Έτσι είμαι όμως και ορισμένες φορές στα σημαντικά παιχνίδια αποφασίζουμε να επιστρέψουμε νωρίτερα από το προβλεπόμενο... Αυτό έχει τις συνέπειές του» είπε ο Σέρχιο Ράμος, τον οποίο αντικατέστησε στην αποστολή της Ισπανίας ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Νάτσο.
