Χαμηλοί βαθμοί για Γιάχο, Βοσκάκη, Κιοτζένη

Gazzetta team
Χαμηλοί βαθμοί για Γιάχο, Βοσκάκη, Κιοτζένη

bet365

Προς τιμωρία οδηγούνται Θανάσης Γιάχος, Μιχάλης Βοσκάκης και Ευάγγελος Κιοτζένης, αφού πήραν χαμηλή βαθμολογία για τις αποφάσεις τους στην 6η αγωνιστική της Superleague.

Όπως αναφέρει το Goal, ο Θανάσης Γιάχος, διηύθυνε το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ο παρατηρητής Βασίλης Τεροβίτσας σημείωσε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, εστιάζοντας στο μαρκάρισμα του Ρικάρντο Κόστα στον Σεμπά στο 35', όπου θεωρεί ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στους φιλοξενούμενους και στο μαρκάρισμα του Βίτορ στον Φορτούνη λίγο νωρίτερα, όπου ο Πορτογάλος θα έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα.

Χαμηλή βαθμολογία και για τον Μιχάλη Βοσκάκη, που διαιτήτευσε το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια, από τον παρατηρητή Χαράλαμπο Καρατζά για το μαρκάρισμα στον Μπεργκ στο 32', το οποίο σύμφωνα με τον πρώην αρχιδιαιτητή έπρεπε να καταλογιστεί ως πέναλτι υπέρ του Σουηδού.

Καλύτερα δεν είναι τα νέα και για τον διαιτητή του αγώνα Καλλονή – Βέροια, Ευάγγελο Κιοτζένη, αφού ο παρατηρητής Χρήστος Δαγκλής του χρεώνει λάθος στο πέναλτι που υπέδειξε στις καθυστερήσεις, στο μαρκάρισμα του Μπαργκάν στον Μερεμπασβίλι.

 

Τελευταία Νέα