Ο Βοσκάκης δεν γνώριζε τα φάουλ που έδωσε!

Βασίλης Μοιρώτσος
Ο Βοσκάκης δεν γνώριζε τα φάουλ που έδωσε!

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου των «Πηγαδίων» και άκουσε την απάντηση του Έλληνα διαιτητή στα παράπονα των φίλων του Παναθηναϊκού για τα φάουλ!

Έγινε πολύς λόγος για τα φάουλ που σφύριξε ο Βοσκάκης στο ματς στα «Πηγάδια» μεταξύ της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» κέρδισαν μόλις πέντε φάουλ σε όλο το ματς, έναντι έντεκα της Ξάνθης, αλλά ο Ελληνας διαιτητής δεν… γνώριζε ή έκανε πως δεν γνώριζε το πόσες λίγες φορές σφύριξε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αυτό φάνηκε από τις κουβέντες που αντάλλαξε μετά το τέλος του αγώνα έξω απ’ τα αποδυτήρια του γηπέδου με φιλάθλους του Παναθηναϊκού που άρχισαν να κάνουν τα παράπονά τους όταν τον αντίκρισαν. «Κύριε Βοσκάκη τα είδατε τα φάουλ που δώσατε; 4-5 στον Παναθηναϊκό, τα διπλάσια στην Ξάνθη.

Λες και είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα», του είπαν, σε ήπιο τόνο, 2-3 φίλοι του Παναθηναϊκού, με τον Ελληνα διαιτητή να απαντά. «Αποκλείεται. Δεν έχετε δει καλά. Αποκλείεται να έχει συμβεί αυτό».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον κάλεσαν να πάει σπίτι του και να ρίξει μια ματιά στη στατιστική, ώστε να διαπιστώσει πως το λάθος δεν το κάνουν αυτοί, αλλά εκείνος. Και πρόσθεταν πως θα έπρεπε να δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό στον Παναθηναϊκό.

«Του Ζέκα θα του έκοβαν το πόδι κι εσείς δεν δώσατε ούτε φάουλ. Λίγος σεβασμός στον Παναθηναϊκό. Δεν σέβεστε ούτε την ομάδα μας, ούτε παίκτες σαν τον Μπεργκ, που τον κλωτσούσαν και δεν είδαν κάρτα οι αντίπαλοί του και δείξατε σ’ αυτόν», με τον Βοσκάκη να μην απαντά και να αποχωρεί από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα