Ρομπέρτο: «Καμιά φορά η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό» (pic)

Gazzetta team
Ρομπέρτο: «Καμιά φορά η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό» (pic)

bet365

Ο Ρομπέρτο στάθηκε στο στεφάνι που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τα θύματα των Τεμπών, τονίζοντας πως η νίκη δεν είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα ποδοσφαιρικό ματς.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook, μία φωτογραφία με τον ίδιο να καταθέτει στεφάνι για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ και σχολίασε: «Κάποιες φορές, η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα παιχνίδι... Ήταν μία πολύ καλή νίκη, αλλά ένα καλύτερο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. #σεβασμός».

Sometimes the victory is not the most important on a game... It was a very good victory tonight, but it was a better FOOTBALL GAME of 2 big teams #respect #RJ16

Posted by Roberto Jimenez Gago on Sunday, October 4, 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα