Λαμπρόπουλος: «Είναι η ευκαιρία μας»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Είναι η ευκαιρία μας»

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τονίζει ότι είναι ευκαιρία για την ΑΕΚ το ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των αντιπάλων της στο ντέρμπι.

«Σίγουρα δεν έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο μας με την απόδοση που είχαμε στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια. Είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ θα ήμασταν πολύ καλά. Είμαστε ήδη πολύ ψηλά, πιστεύω ότι με δέκα βαθμούς είναι καλά. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς. Θέλουμε να να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται ώστε να πιέζουμε και να αρχίσουμε να αλλάζουμε κι εμείς τις φιλοδοξίες μας και αυτά που θέλουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού της Ένωσης, στην κάμερα της Nova.

Στην ΑΕΚ θα προσπαθήσουν κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ να συνεχίσουν νικηφόρα. Στο 1.65 προσφέρει η Interwetten τη νίκη της ομάδας του Δέλλα.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι στο Περιστέρι, εξήγησε: «Πρέπει να βγάλουμε το 100% όλοι μας. Αυτοί που θα παίξουν, αυτοί που θα είναι στην αποστολή, αυτοί που θα είναι εκτός, ο προπονητής, ο κόσμος πρέπει να είναι δυνατά μαζί μας. Πρέπει να το πάρουμε αυτό το ματς γιατί είναι κρίσιμη αυτή η καμπή του πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που έχουν οι αντίπαλοί μας ντέρμπι. Πρέπει να το πάρουμε για να είμαστε ήρεμοι. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα ξεκούραση, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να είμαστε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα