Βίτορ: «Μπορούμε με τη βοήθεια του κόσμου»

Gazzetta team
Βίτορ: «Μπορούμε με τη βοήθεια του κόσμου»

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ δηλώνει αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στην νίκη επί του Ολυμπιακού με τη βοήθεια του κόσμου του στις εξέδρες της Τούμπας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στη Real News:

Για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είχαν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν: «Σίγουρα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης και τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για ντέρμπι είναι μειονέκτημα για εμάς. Από την άλλη πλευρά, όμως, εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να δώσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και αυτό είναι θετικό. Άλλωστε, τα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό δημιουργούν εξαρχής υψηλά κίνητρα. Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της Τούμπας: «Ξέρουμε ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, όπως ήταν και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, όπως το κάνει πάντα. Είναι σημαντικό να είναι στο πλευρό μας γιατί μας δίνει επιπλέον δύναμη. Με τη συμπαράσταση των οπαδών μας πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά και κάθε αντίπαλο στο γήπεδό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα