O Mπεργκ, η αμυντική λειτουργία και ο... τσιτωμένος Παναθηναϊκός!

O Mπεργκ, η αμυντική λειτουργία και ο... τσιτωμένος Παναθηναϊκός!

O Mπεργκ, η αμυντική λειτουργία και ο... τσιτωμένος Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στο παιχνίδι στα Πηγάδια, τον Μπεργκ, που μπορεί να το κρίνει, τον... τσιτωμένο Παναθηναϊκό, που πρέπει κανονικά να εμφανιστεί στο γήπεδό και την απουσία του Σολτάνι από την πάντα ψυχωμένη -κόντρα στο τριφύλλι- Ξάνθη.

O Mάρκους Μπεργκ δεν έχει παίξει ακόμα στην Ξάνθη και φυσικά δεν έχει σκοράρει σε αυτή την έδρα στο πρωτάθλημα. Ο Σουηδός φορ δεν έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Έχει δύο γκολ, που τα σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μετά στο παιχνίδι με την Καλλονή. Από τότε και για τρία παιχνίδια έχει σιγήσει. Πολλά για Μπεργκ. Πιστεύω, ότι στην Ξάνθη μπορεί να είναι και αυτός, που θα κρίνει το παιχνίδι.

Η παράδοση, όπως και η φόρμα των ομάδων είναι κατά του Παναθηναϊκού. Πέρυσι έφαγε τέσσερα στο ίδιο γήπεδο και μάλιστα σε εποχή, που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και προερχόταν από το 4-0 επί του Πανθρακικού στην Λεωφόρο.

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήγε μέσα στην καλή χαρά και έφαγε μία απίστευτη σφαλιάρα. Φέτος πάει μέσα σε κλίμα γκρίνιας, έντονης αμφισβήτησης και γνωρίζοντας, ότι αν δεν κερδίσει το κλίμα θα είναι ακόμα πιο βαρύ για όλους στο Κορωπί. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και καλό, διότι όλοι θα πάνε τσιτωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Με το μυαλό, ότι αν δεν κερδίσουν θα ενταθεί και η γκρίνια και η εσωστρέφεια.

Με νίκη πιάνει κορυφή η ομάδα έστω και για μία ημέρα (αν ο Ολυμπιακός δεν χάσει στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ) και όπως και να έχει αυτό θα δώσει μία καλύτερη ψυχολογία σε όλους εντός και εκτός ομάδας.

Το ματς θα εξαρτηθεί σ από την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, Η αίσθησή μου είναι, ότι αν καταφέρει και κρατήσει το μηδέν πίσω ένα γκολ στην επίθεση θα το βρει.

Αν η ομάδα δεχθεί πρώτη γκολ, αυτό θα είναι ταμάμ για την Ξάνθη του Λουτσέσκου, που ξέρει να παίζει καλά τις αντεπιθέσεις. Θεωρώ σημαντική την απουσία του τιμωρημένου Σολτάνι και από πέρυσι επίσης σημαντική την απουσία του Κλέιτον, που έχει αποχωρήσει.

Από την άλλη η Ξάνθη, όπως κάνει πάντα με τον Παναθηναϊκό, θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια ματς ζωή, η θάνατος. Έχουμε συνηθίσει από την Ξάνθη να παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό με αυτό τον τρόπο και καλά κάνει.

Αυτό, που δεν κάνει καλά είναι ότι δεν αντιμετωπίζει με την ίδια ψυχή και άλλες ομάδες… Αλλά τεσπά καμία δικαιολογία δεν θα υπάρχει σήμερα για παίκτες και προπονητή και όλους μέσα στην ομάδα, αν δεν κερδίσουν. Εκτός και αν ο Βοσκάκης έχει πραγματοποιήσει μία από τις γνωστές διαιτησίες του. Και έχει βάλει σφραγίδα…

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, ότι έχουν δώσει τέτοια πίκρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που για να την ξεπεράσει κατά κάποιο τρόπο( ο αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν ξεπερνιέται) πρέπει να κάνουν συνεχόμενες νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το αποψινό, αλλά και στα ντέρμπι που έρχονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.