«Μάτια» από Ισπανία και Βέλγιο στη Λεωφόρο

Gazzetta team
«Μάτια» από Ισπανία και Βέλγιο στη Λεωφόρο

bet365

Άνθρωποι της Εσπανιόλ και της Γάνδης βρέθηκαν στη Λεωφόρο, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Μπορεί η ομάδα των Χανίων να μην είναι και ο πλέον εμπορικός αντίπαλος, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε ομάδες όπως ν Εσπανιόλ και η Γάνδη να έχουν ανθρώπους τους στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης», για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, όπως αναφέρει το Goal.

Αν και δεν έγιναν γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών που παρακολούθησαν οι σκάουτς των δύο ομάδων, οι Βέλγοι φαίνεται πως είχαν στο «μάτι» τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετά τις ομάδες της χώρας, όπως η Άντερλεχτ και η Γκενκ που κινήθηκαν άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του, χωρίς όμως αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα