Μαντσίνι: «Μην το κάνουμε θέμα»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Μην το κάνουμε θέμα»

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως μία ήττα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα για την Ίντερ και εξήγησε ότι το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή και τελείωσε με την αποβολή του Μιράντα στο ημίωρο.

«Το γρήγορο γκολ άλλαξε τη ροή του αγώνα. Μετά δεχθήκαμε και το δεύτερο μετά το σουτ του Ίλιτσιτς και η κόκκινη του Μιράντα τελείωσε το ματς. Κάποια παιχνίδια απλώς στραβώνουν με αυτόν τον τρόπο και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι' αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «νερατζούρι», ο οποίος εξήγησε: «Ξεκινήσαμε με 3-5-2, γιατί θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τον Πέρισιτς στα δεξιά, αλλά το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, δυστυχώς. Με 11 παίκτες θα μπορούσαμε να βρούμε τρόπους να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά με παίκτη λιγότερο, όλα ήταν πιο δύσκολα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο και τελείωσε μετά από 30 λεπτά».

Όσο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή, σημείωσε: «Συγχαρητήρια στη Φιορεντίνα. Χρησιμοποίησε έξυπνα τη μπάλα, αλλά το γκολ στην αρχή άλλαξε τα πάντα. Είναι δύσκολο να βρεις τα πατήματά σου μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα όπως αυτό. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε μεγάλο θέμα και πρέπει να ανταποκριθούμε αμέσως. Χάσαμε ένα παιχνίδι και αυτό είναι όλο. Είμαστε μόνο στην αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε στην κορυφή και οι γνώμες των άλλων δεν αλλάζουν την ιδέα μου για την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, αλλά τώρα δεν υπάρχει καμία τέλεια ομάδα. Είχαμε ήδη τα πόδια μας στο έδαφος, οπότε αυτό που έγινε σήμερα δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία του επόμενου ματς».

 

SERIE A Τελευταία Νέα