Αναβολή και στο Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή

Νίκος Τσιώκος
Αναβολή και στο Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή

bet365

Μετά το ματς του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναβλήθηκε και αυτό του Πανελευσινιακού με την Παναχαϊκή, καθώς οι Πατρινοί δεν έχουν καταθέσει εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ.

Με... ελλείψεις θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Football League, αφού γνωστοποιήθηκε και νέα αναβολή αγώνα. Μετά το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναβλήθηκε και αυτό του Πανελευσινιακού με την Παναχαϊκή.

Ο λόγος είναι ότι οι Πατρινοί δεν έχουν καταθέσει εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να... κατέβουν στο ματς.

Τέλος, η αναβολή του αγώνα της Ελευσίνας ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αχαΐας, με τους ανθρώπους αυτής να μην ανησυχούν και να τονίζουν ότι όλα θα είναι έτοιμα για τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή

H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως η αναμέτρηση με την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ για την πρώτη αγωνιστική της Football League αναβάλλεται.

Τα αίτια της αναβολής οφείλονται σε καθαρά, και μόνο, γραφειοκρατικά ζητήματα.

Άπαντες στην ΠΑΕ προετοιμάζονται, πλέον, για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Κέρκυρα για την δεύτερη αγωνιστική, όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι της ομάδας μας με προορισμό τη Super League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα