Μπερμπάτοφ: «Πολύ ωραία ατμόσφαιρα» (gTV)

Απόστολος Παγώνης
Μπερμπάτοφ: «Πολύ ωραία ατμόσφαιρα» (gTV)

bet365

Ενθουσιασμένος απ’ την εικόνα της Τούμπας αλλά και απ’ τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Βούλγαρος επιθετικός μίλησε για τις εντυπώσεις του απ’ το παιχνίδι της Τούμπας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ανατροπή του ΠΑΟΚ: «Μας βοήθησε κυρίως το ομαδικό πνεύμα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε νέα ομάδα αλλά και παράλληλα την εμπειρία να χειριστούμε τέτοιες καταστάσεις και να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».
Για το πρώτο του παιχνίδι: «Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Πολύ ωραία. Τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια μου είπαν ότι έτσι είναι πάντα η ατμόσφαιρα εδώ».
Για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή: «Κυρίως θα πρέπει να ρωτήστε τον προπονητή για αυτό. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και για αυτό θέλω να μπω μέσα. Έχω σημειώσει πολλά γκολ στην καριέρα μου, οπότε αυτό δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ, αλλά το να κερδίζουμε».
Για την εικόνα της ομάδας του: «Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς ευκαιρίες. Αν δεν παίζεις ποδόσφαιρο δεν χάνεις ευκαιρίες. Δείξαμε ένα πολύ καλό πνεύμα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε απλά να είχαμε πετύχει τα γκολ νωρίτερα».
Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Για μένα είναι πολύ ευχάριστο να παίζω σε μία ομάδα με τόσο νέους παίκτες. Γιατί λοιπόν να μην είμαι χαρούμενος που είμαι σε μία ομάδα με τέτοια ατμόσφαιρα, που παίζει και στην Ευρώπη. Για μένα είναι σημαντικό να δημιουργήσω και να πασάρω στους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Να βοηθήσω την ομάδα. Έχω χορτάσει γκολ. Σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Στο ποδόσφαιρο αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι να λειτουργούν όλα για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα