Σοϊλέδης: «Χάσαμε την συγκέντρωση μας»

Gazzetta team
Σοϊλέδης: «Χάσαμε την συγκέντρωση μας»

bet365

Στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ οφείλεται η ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Αρη Σοϊλέδη.

Οι Κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι, από το πέναλτι του Αθανασιάδη μετά το αχρείαστο μαρκάρισμα του Σοϊλέδη στον Τζιόλη...

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας στοίχισε (σ.σ. 0-0 το πρώτο 45λεπτο). Τα παιδιά μου είπαν στα αποδυτήρια ότι η φάση με τον Σιμόες ήταν πέναλτι. Στο τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά αντέδρασε σωστά στις ευκαιρίες μας ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Μετά το 1-1 χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας λόγω της ατμόσφαιρας, της ψυχολογίας που πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, πρέπει να πάρουμε κάπου αλλού αυτούς τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα, το ξέραμε, δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ. Προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ», είπε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα