Κίνδυνος για τιμωρία έδρας ενόψει Ολυμπιακού! (gTV)

Απόστολος Παγώνης
Κίνδυνος για τιμωρία έδρας ενόψει Ολυμπιακού! (gTV)

bet365

Ο Σιδηρόπουλος κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα τα... πάντα για την διακοπή στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία έδρας, την οποία μπορεί να εκτίσει στο ματς με Ολυμπιακό!

Ο έμπειρος ρέφερι έγραψε αναλυτικά το τι συνέβη στην διακοπή και τι την προκάλεσε. Κάτι που σημαίνει πως ο δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αποκλεισμό έδρας. Μάλιστα ο Τάσος Σιδηρόπουλος φρόντισε να ξεκαθαρίσει σχετικά για το Φ.Α. και τις επισημάνσεις του για την διακοπή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η διακοπή ήταν περίπου για 3 λεπτά και στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν αντικείμενα και κροτίδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εφόσον κληθεί σε απολογία την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ τότε θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διότι απαιτούνται πέντε εργάσιμες ημέρες για τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εφόσον αυτό γίνει την Τρίτη τότε ο ΠΑΟΚ θα παίξει κανονικά με τον κόσμο του κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Στον σύλλογο πάντως ήταν... σκασμένοι απ' όσα έγιναν στο ματς με την διακοπή...

Δείτε το video με την αποχώρηση του Τάσου Σιδηρόπουλου απ' το γήπεδο της Τούμπας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα