Κίτσιου: «Έλειψαν τα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Κίτσιου: «Έλειψαν τα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Στέλιος Κίτσιου τονίζει ότι τα ντέρμπι με την ΑΕΚ είχαν λείψει από το πρωτάθλημα και επισημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το παιχνίδι του, στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ.

Ο διεθνής μπακ-χαφ μίλησε στην Nova:

Για την αναμέτρηση με την Καμπάλα: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, με μία ομάδα την οποία πολλοί ίσως θεωρούσαν μικρή σε δυναμική, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε και να κερδίζουμε πράγματα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ουσιαστικοί στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και αυτό το έχουμε ξεχάσει».

Για τη εξελικτική διαδικασία που περνά ο ΠΑΟΚ ως ομάδα έως τώρα: «Έχουμε κάνει αρκετά βήματα από την αρχή που ξεκινήσαμε, αλλά νομίζω ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέσα από τα παιχνίδια έχουμε πάρει πολλά μαθήματα. Συνεχώς ο προπονητής μας μαθαίνει καινούργια πράγματα. Για το πως θα δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο, πάνω στην τακτική, πάνω σε πολλά θέματα και νομίζω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε παίζω αριστερά είτε παίζω δεξιά. Ο προπονητής στο γήπεδο συνέχεια μας βοηθάει, προσπαθεί να μας καθοδηγήσει, να ξέρουμε που να κινούμαστε και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάνω-κάτω είναι το ίδιο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Είναι ένα ντέρμπι που θα έχει πολύ κόσμο και θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ έλειψαν, επειδή έλειπε δύο χρόνια, και αυτά δίνουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα πάρουμε τους βαθμούς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Αν κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε να κάνουμε και βάλουμε ένα γρήγορο γκολ τότε μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που θα είναι σημαντική για την συνέχεια».

Για την ΑΕΚ: «Έλειψε από το πρωτάθλημα. Πλέον θα είναι πιο δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει κάνει ένα καλό σύνολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα