Τρέχει για το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Μπέιλ

Τρέχει για το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Μπέιλ

Κώστας Ζάλιαρης
Τρέχει για το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Μπέιλ

bet365

Δύο με τρεις εβδομάδες θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Γκάρεθ Μπέιλ και κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Μαδρίτης στις 4/10 με την Ατλέτικο!

Ο Ουαλός αστέρας της Ρεάλ, αποχώρησε κι εκείνος τραυματίας (μαζί με τους Βαράν και Σέρχιο Ράμος) από την άνετη νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Τρίτης.

Το μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, αναμένεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για περίπου 20 μέρες και πλέον υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», την 4η Οκτωβρίου.

Πάντως, οι εξετάσεις στο πόδι του Μπέιλ έγιναν σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Sanitas-La Moraleja Hospital», αφού χθες, το πρήξιμο δεν είχε υποχωρήσει και δεν επέτρεπε να υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα