Το... παράπονο του Σίλβα και τα εγκώμια για Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Το... παράπονο του Σίλβα και τα εγκώμια για Σαλίνο

bet365

Για άδοξο και άδικο τέλος μίλησε ο Μάρκο Σίλβα που είχε το... παράπονό του για το πως τελείωσε το ματς. Τι είπε για Σαλίνο.
Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Την... γεύση που αφήνει το παιχνίδι για εκείνον με δεδομένη και την χαμένη ευκαιρία του Σαλίνο: Ναι. Είναι αλήθεια πως το τέλος ήταν άδοξο. Μας αφήνει πικρή γεύση γιατί θα μπορούσε να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Στο πρώτο γκολ έπαιξε ρόλο η τύχη και η... ατυχία. Εάν είχαμε εκμεταλλευτεί την ευκαιρία με τον Σαλίνο θα είχαν πάει διαφορετικά τα πράγματα. Είναι άδοξο και άδικο.
Το τι τον στεναχωρεί πιο πολύ, η ήττα, τα τρία γκολ ή το αποτέλεσμα της Ντιναμό: Όχι το αποτέλεσμα του άλλου ματς δεν μπορεί να μας στεναχωρεί. Μας στεναχωρεί μόνο ότι είναι στο χέρι μας. Το δικό μας αποτέλεσμα. Το άδοξο τέλος και τα 2 γκολ στο τέλος. Δεν τελείωσε τίποτα. Μένουν ακόμα αρκετά ματς και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Να παρουσιαστούμε όσο πιο καλοί γίνεται και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από τα ματς αυτά.
Τον σχεδιασμό κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με δεδομένες τις απουσίες των Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτη και Μπουχαλάκη και το πόσο κόστισαν: Ναι. Χωρίς καμία αμφιβολία είναι πολύ άσχημο για εμάς όλο αυτό. Αυτές οι απώλειες. Για τον Μανιάτη το ξέραμε πως είχε προβλήματα και πως θα αργούσε. Τους άλλους που τους είχαμε στην προετοιμασία ήταν κάτι που μας κόστισε. Δεν θα μπορούσαμε έτσι να ήμασταν απόλυτα έτοιμοι.
Προσαρμόσαμε τον Σαλίνο σε άλλη θέση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή του και από την προσπάθεια των παιδιών. Αρκετοί χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες θέσεις από αυτές που αγωνίζονται. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με παίκτες που ούτε στην προετοιμασία ήταν, ούτε ήταν απόλυτα έτοιμοι.
Τα άκρα της ομάδας του και το εάν γινόταν προκαλέσουν πιο μεγάλο πρόβλημα στην Μπάγερν: Συμφωνώ μαζί μας. Η επιθετική μας λειτουργία σήμερα ήταν πιο χαμηλή απ' ότι περιμέναμε και έχουμε συνηθίσει. Έλλειπαν η ταχύτητα και το εκτελεστικό κομμάτι.
Παίζαμε με έναν αντίπαλο που όμως μπορεί να σε αναγκάσει να μειώσεις το επίπεδό σου και την ποιότητά σου. Θέλαμε να είχαμε πιο καλές σέντρες και ανάπτυξη. Μέχρι το 50' ήμασταν πιο ισορροπημένοι. Μετά κουραστήκαμε. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε με τον Σεμπά να διορθώσουμε κάποια πράγματα.
Τις 'σπαστές' αλλαγές της Μπάγερν που έδειξε έτσι να κάνει προσπάθεια για... καθυστερήσεις: Δεν σκέφτομαι έτσι. Ο Γκουαρντιόλα ξέρει να χειρίζεται τέλεια την ομάδα του. Δεν ξέρουμε το τι είχε στο μυαλό του. Το θέμα είναι πως σκεφτόμασταν εμείς. Κάναμε το ρίσκο με την αλλαγή και είχαμε την ευκαιρία μας για ισοπαλία. Δεν πιστεύω πως ο Γκουαρντιόλα έκανε αλλαγές για να κάνει καθυστερήσεις. Δεν το ξέρω σίγουρα βέβαια. Το θέμα ήταν το τι κάναμε εμείς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα