Μπουονανότε: «Τα πάντα για να τους δικαιώσω»

Μπουονανότε: «Τα πάντα για να τους δικαιώσω»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Τα πάντα για να τους δικαιώσω»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε τόνισε ότι δεν αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη και ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει την ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Ο Αργεντίνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ενωσης επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και στη συνέχεια τόνισε στις δηλώσεις του: «Δεν αποδέχομαι τον ρόλο του ηγέτη. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Εχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και για αυτό παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Απο την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για μένα είπα ναι, γιατί μου έδειξε ότι δε νοιάζεται ούτε για το ύψος μου ούτε για κάτι άλλο. Με πιίστεψε απο την πρώτη στιγμή και θέλω να κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα